BY ES interior designer

Interieur- en vastgoedstyling Verkoopadvies  

vanaf € 99  excl. btw

Foto door Unseen Studio van Unsplash

Ga jij je woning verkopen? Dan krijg je met dit adviesgesprek de juiste tips en tricks om jouw woning zo goed mogelijk in de verkoop te zetten. We lopen samen binnen een uur door alle ruimtes van de woning, waar we bespreken hoe alles het best tot zijn recht kan komen op de foto's en bezichtigingen. Het gehele advies wordt voor je uitgewerkt en naar je opgestuurd zodat je, vlak voordat de foto's gemaakt worden, alle tips zelf kunt gaan uitvoeren.Verkoopstyling  

vanaf € 199  excl. btw

Foto door Collov Home Design van Unsplash

Wil je verder gaan dan een vrijblijvend gesprek, dan kom ik graag langs voor een styling bij de desbetreffende woning. Hierbij wordt jouw huis binnen één dagdeel gestyled met je eigen meubels en accessoires. We gaan zorgen voor een sfeer die passend is bij het huis, zodat de woning zoveel mogelijk mensen zal aanspreken.

 Interieuradvies 

vanaf € 149  excl. btw

Wil je niet verhuizen, maar je wel weer thuis voelen in je eigen huis, dan maak ik graag een indelingsadvies!

Afgestemd op jou wensen en woonsituatie adviseer ik wat je het beste kunt doen om van de woning weer een nieuw thuis te maken. We kunnen kijken naar de indeling, het kleurgebruik, nieuw meubilair of iets heel anders. Er is veel mogelijk. Dit zorgt voor een totaal nieuw woongevoel, zonder dat je hoeft te verhuizen! Dit advies is ook mogelijk per individuele ruimte of voor de gehele woning. (totaal max. 150 m²)


Voor verdere vragen of informatie kun je vrijblijvend contact opnemen!